Författarbesök

Vad gör jag under ett författarbesök?

Under ett ”vanligt” författarbesök berättar jag om min resa från ett oskrivet blad till en färdig bok. Jag läser en bit ur någon av mina böcker och berättar var jag har funnit inspiration. Jag berättar om samarbetet med böckernas illustratör, hur jag bygger upp historien och vad som gör den spännande. Ett sådant författarbesök är vanligtvis mellan 45-60 minuter.

Vid författarbesök kan jag även göra olika skrivprojekt, exempelvis stafettskrivning. Detta brukar vara vara väldigt uppskattat i mellanstadiet. Ett sådant besök är vanligtvis mellan 60-90 minuter.

Givetvis anpassar jag författarbesöket efter era önskemål.

Vad kostar ett författarbesök?

Kontakta mig på info@sofieborg.com så återkommer jag med information och prisförslag. Du kan också skicka en förfrågan via formuläret nedan.

Jag är även medlem i författarcentrum syd.

Om böckerna

Serien om bröderna Texas och Vegas passar för barn i låg- och mellanstadiet. Det finns tre illustrerade delar (Glassbilen, Försvunnen och Äppelboven) samt en fristående fortsättning (Skidresan). Skidresan är utan bilder och passar bra för de som kommit lite längre i läsningen. I mina första två böcker har jag hämtat mycket inspiration från mitt yrke som polis.

Förutom serien om Texas och Vegas har jag även skrivit:
Vi i gänget- Vinnaren (6-9 år)
Det brinner i djurparken (3-6 år)
Den godaste glassen (0-3 år)

Kompendium med läsförståelsefrågor ingår vid köp av en klassuppsättning.

Förfrågan om författarbesök

Fyll i formuläret nedan och beskriv din förfrågan så återkommer jag så snart jag kan. Ange gärna skola/förening, antal elever och önskat datum.

Klassuppsättning (30 böcker)

1 995 kr

Texas och Vegas - Klassuppsättning med Skidresan, 25 böcker. Köp böckerna här.

Klassuppsättning (25 böcker)

1 995 kr

Hela_Serien_Butik

De tre illustrerade delarna + Skidresan (40 böcker)

2 995 kr